Με εικοσαετή εμπειρία στην επισκευή σταθερών και φορητών υπολογιστών, βρίσκουμε τη λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα. Άμεση εξυπηρέτηση και εξειδικευμένη εργασία. 

Ο υπολογιστής σας καθυστερεί σε βαθμό που δυσκολεύει την καθημερινή εργασία σας; Συμβουλευτείτε μας και ανανεώστε τον υπολογιστή σας με το χαμηλέτερο δυνατό κόστος. 

Στο κατάστημά μας μπορείτε να απευθυνθείτε για :

  • Την επισκευή του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή, αγορά νέων ή ελαφρώς μεταχειρισμένων υπολογιστών (desktop,tablet, laptop) σε ανταγωνιστικές τιμές καθώς και αγορά αναλώσιμων ειδών και ειδών γραφείου.
  • Πώληση σύγχρονων ταμειακών μηχανών σύμφωνα με τις διατάξεις για online σύνδεση καθώς και πρόγραμμα τιμολόγησης που προσφέρει ευελιξία στην επιχείρησή σας.
  • Ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης, υποστήριξης και αξιόπιστο εξοπλισμό (με την στήριξη της epsilon net). Η πλατφόρμα εμπορικών εφαρμογώνPylon υποστηρίζει και απλοποιεί όλες τις λειτουργίες μιας επιχείρησης αυξάνοντας την ταχύτητα, τον έλεγχο, την οργάνωση και την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων της
  • Ασύρματη παραγγελιοληψία ακόμα και αν δεν υπάρχει σύνδεση στο internet καθώς και ηλεκτρονικό μενού με δυνατότητα αυτόματης εμφάνισης στους πελάτες (pop up) ή εμφάνιση με το γνωστό scanning sqr code.
  • Επέκταση Δικτύου Wi-Fi ανάλογα με τις ανάγκες σας στο κατάστημα, την οικία σας ή και το ξενοδοχείο σας. Δυνατότητα μεταφοράς Internet σε απομακρυσμένες περιοχές
  • Συστήματα ασφαλείας με σύγχρονες τεχνολογίες για εύκολο χειρισμό ανά πάσα στιγμή από το κινητό σας
  • Δημιουργία domain name, φιλοξενία ιστοσελίδων καθώς και σχεδιασμός ιστοσελίδων και e-shop σε πολύ οικονομικές τιμές
  • Ακόμα μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για οποιαδήποτε απορία και προβληματισμό έχετε σε τεχνολογικά ζητήματα

 

Με 20ετη εμπειρία στον χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων, ανταγωνιστικές τιμές και την καθημερινή μας προσπάθεια να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια και υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες μας. Η επιχείρησή σας είναι σημαντική για μας  και στόχος μας η διαρκείς ανάπτυξή σας.